Våre produkter omfatter "alt" hva angår styring og kontroll via SMS

 • GSM-Key
  GSM-Key åpner dører og porter ved hjelp av mobiltelefonen. All administrasjon av låsesystemet foregår via SMS. Systemet er designet for inntil 250 brukere. Systemet er designet for alle typer porter og dører med elektrisk avlåsning, det være seg systemer basert på en enkel puls for å åpne, eller systemer med separate signal for åpning og lukking av port eller dør. Sytemet distribueres i Norge av TrioVing a.s og i Danmark av RUKO A/S. Kontakt ditt nærmeste sikkerhets-senter!!!

 • VentiKey
  VentiKey er en kontrollenhet designet spesielt for oppgaver der måling og kontroll av temperatur er av interesse. I tillegg til sine 6 innganger, 5 temperaturinnganger og 5 utganger, har Ventikey innebygd en enkel lås-funksjon, som kan benyttes på utgang 5. VentiKey er også velegnet til alle former for tidsstyring, da alle utganger kan programmeres etter uke-ur (min. intervall 1 time). VentiKey holder i tillegg orden på alle faste og bevegelige helligdager. Er det behov for styring/kontroll/alarm med helligdagsfunksjon, vil VentiKey være den perfekte løsningen!!

 • TermoKey
  TermoKey er en spesialdesignet utgave av VentiKey spesielt designet for bruk i kjølelager, frysebiler, fritidsboliger (ring hytta varm, tyverialarm, værstasjon m.m.)

 • Psykrometer (luftfuktighet og temperatur)
  Psykrometeret er en spesialdesignet enhet for bruk i forbindelse med produksjon av kunstig snø (snøkanoner), men også velegnet i andre situasjoner hvor temperatur og luftfuktighet er parametre av betydning. For produksjon av kunstig snø ved plussgrader i luften er det viktig å vite noe om såkalt "VÅT-TEMPERATUR". Psykrometeret beregner våt-temperatur ved hjelp av målt luftfuktighet og målt tørr-temperatur. Enheten sender SMS om forholdene som svar på forespørsel, eller som alarm når mulighetene for produksjon av snø er tilstede.

  For registrerte brukere av Psykrometeret er det bare å ringe telefonnummeret til enheten, så sendes det en SMS med måleresultater til innringer. Denne SMS'en inneholder også en fritt programerbar tekst på inntil 80 tegn. Her er det mulig å legge inn for eksempel noe om føreforhold, åpningstider, driftsforhold eller lignende

 • Reklamesenderen
  Reklamesenderen sender en forhåndsprogrammert SMS på grunnlag av en forespørsel. SMS'en den sender i retur på forespørsel kan enkelt programmereres fra ADMINISTRATOR sin mobiltelefon. Retur SMS inneholder typisk en velkomst-del, en værmelding og en avslutning, til sammen 12 linjer. Det kan totalt programmeres inn 5 ulike svar SMS med fem respektive kode-ord. Prøv for eksempel å sende en SMS med tekst "Sode" til 92630646, så får du litt om været i Kristiansand.

Dette var noen eksempler. Kontakt oss gjerne for svar på spesielle løsninger